top of page

Gripo Viruso mokslinis sąmokslas prieš šventes „Susargdink Kalėdas“



Iliuzijų namas „EUREKA“ paviešina žinutę, kurią rado atsitiktinai prieš pat Šv. Kalėdas savo pašto dėžutėje:

"Sveiki, leiskite prisistatyti. Mano vardas Gripo Virusas ir aš esu įsitikinęs, kad seniai visi apie mane pamiršote. Bet žinote, ką? Aš visai nenoriu būti pamirštas!

Manote, kad smagu gyventi vienam ir nemėgstamam? Vos tik bandau su kuo nors susipažinti, žmonės iškart bėga į vaistinę ir ieško būdų manimi atsikratyti. Užtenka!

Būsiu Jūsų geriausias arba blogiausias draugas, niekada nuo jūsų neatstosiu, nes man trūksta visai nedaug, kad išrasčiau galingą cheminę formulę, kuri sustiprins mane tiek, jog visi jūsų vaistai bus bejėgiai.

Gyvenu iliuzijų ir magijos name, kuriame stebiu čia vykdomus cheminius eksperimentus. Naktimis, kai visi palieka iliuzijų namą, aš tyliai įsėlinu į laboratoriją.

Joje aš eksperimentuoju ir bandau išrasti galingą cheminę formulę, kuri ne tik padarytų mane nenugalimą, bet ir sunaikintų Šv. Kalėdas. Klausiate, kuo nusikalto Šv. Kalėdos?

Juk per jas jūs taip ir stengiatės mane sunaikinti, kad galėtumėte švęsti su artimaisiais sveiki ir linksmi! O kaip mano šventės ir mano džiaugsmas? Niekam nerūpi vienišas Gripo Virusas!

Net nebandykite manęs sustabdyti. Mano planas bus įgyvendintas ir aš tapsiu atsparus visiems vaistams, o jūs prarasite savo sveikatą ir džiaugsimės susargdintomis Kalėdomis!

Pažadu, kad būsiu su jumis visur ir visada, nei vienas negalėsite manimi atsikratyti!"

-Gripo Virusas

Prašome visų vaikų pagalbos gelbėjant Šv. Kalėdas nuo piktojo GRIPO VIRUSO! Juk Šv. Kalėdos – pati laukiamiausia metų šventė ir nei vienas nenorime jų praleisti lovoje su temperatūra.

Mes dar turime laiko sustabdyti šį piktadarį nuo jo baisių planų. Pasitelksime visus įmanomus Šv. Kalėdų ginklus: šventinę dvasią, žaidimus ir didelę dozę vitamino C.

Mes vis dar galime jį sustabdyti ir įveikti užduotyse, kuriose jis turės priimti iššūkius ir taip lengvai nesusargdins Šv. Kalėdų.

Susivienykime ir susiburkime užkirsdami kelią sąmokslui. Magiška Šv. Kalėdų dvasia suminkštinkime Gripo Viruso širdį ir parodykime, kokios šiltos ir gražios yra Šv. Kalėdos, kai mūsų nekankina ligos.

MISIJA - Kalėdų gelbėjimas

Programoje:

Komandiniai žaidimai su pačiu Gripo Virusu


Nepakartojami įspūdžiai lankant namo eksponatus.

INFORMACIJA:

Moksleivių grupes priimame visomis savaitės dienomis, reikalinga išankstinė registracija.

Programa pritaikoma pagal mokinių amžių ( I – XI klasės).

Trukmė apie – 2 val.

VIETA:

Programa vyksta Iliuzijų name „EUREKA“ Palangoje – magijos ir paslapčių name, kuriame per Kalėdinį laikotarpį vyksta tikrų tikriausi stebuklai. Tai nestandartinė šventinė programa, atšvęsk Kalėdas kitaip su trenksmu!

SPECIALI KAINA GRUPĖMS

Dėl kainos kreiptis: tel.: +37068534244 arba el.p.: info@namaseureka.lt

Kainą sudaro – “šventinė edukacinė programa eksperimentų šou”, personažas – Gripo Virusas, namo užduotys, namo eksponatų lankymas.

2 - 3 asm. lydintiems asmenims – NEMOKAMAI

Pasiūlymą mokykloms galite parsisiųsti paspaudė ČIA.

DĖMESIO!

Svarbi informacija mokiniams: reikalinga IŠTVERMĖ ir UŽSISPYRIMAS gelbėjant Kalėdas.

Kaip užsisakyti?

Reikalinga išankstinė rezervacija:

Tel.: +37068534244

El.p.: info@namaseureka.lt

237 peržiūros
bottom of page